Telèfon: 620 72 04 32

Sobre mi

A casa meva mai va faltar una càmera. Ja de ben petit em vaig endinsar en aquest món fent les fotos i els vídeos de les vacances familiars. Amb aquests primers temptejos vaig aprendre a valorar la importància dels moments i els records. Encara que el públic familiar era molt exigent, recordo amb molt d’afecte els moments en què, després d'arribar a casa, ens assèiem al voltant de la televisió i rèiem revivint aquells moments.

 

Amb els anys, el meu interès per explicar històries no va parar de créixer. Valorant la importància de tenir una formació de base, em vaig decidir a estudiar imatge i fotografia. Durant aquesta etapa vaig conèixer persones fantàstiques i vaig aprendre de grans professionals, que em van ajudar en el meu procés de maduració tant a nivell artístic com personal.

 

Poc a poc vaig anar formant el meu propi estil. Ja no es tractava només de capturar objectes, escenes, paisatges, persones… volia anar més enllà. Capturar el que aquests objectes, escenes i persones transmetien, les emocions que generaven en l'observador. I aquesta s'ha convertit en la meva filosofia de treball.

 

Els meus vídeos capten moments, però també accions i sobretot, reaccions. Capturar una mirada, una llàgrima, una picada d'ullet, un somriure discret… Són aquests detalls els que ens transporten al moment en què van tenir lloc i els que converteixen cada moment en únic.

 

M'apassiona explicar històries i fer-ho a través d'imatges i sons és, per a mi, una de les formes més completes perquè els records no s'oblidin.

 

Voleu que els vostres records durin eternament?