Telèfon: 620 72 04 32

F.A.Q.


PER QUÈ HAURÍEM DE CONTRACTAR UN VÍDEO DE NOCES?
Els nostres vídeos són emocions en moviment. Són un record únic fet d'una manera artesanal i amb una estètica perfectament cuidada que veureu una vegada i una altra. Un dels moments més importants de la vostra vida es mereix un gran record. En el futur podreu recordar com éreu, com us ho vau passar, podreu veure als vostres familiars i convidats…

COM US CONTRACTEM?
Podeu enviar-nos un email a video@hectorcliville.com o trucar-nos al 620 720 432.

AMB QUANTA ANTELACIÓ CAL CONTRACTAR?
Com més aviat millor. Si us agrada el nostre estil i ho teniu clar, us recomanem reservar al més aviat possible per assegurar-vos la data.

US DESPLACEU?
Ens agrada viatjar i fem vídeos de noces allí on ens contractin. Per molt lluny que us caseu no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar-nos pressupost per als desplaçaments.

RESERVEU DATES?
I tant, una vegada signat el contracte i pagada el senyal, la data és vostra.

QUANTES HORES COBRIU?
Tot el dia, des dels preparatius a casa dels nuvis fins a la festa, no marxem fins que tenim el material suficient. Acostumem a estar amb vosaltres una mitjana de 10-12 hores.

PODEM TENIR TOT EL MATERIAL GRAVAT?
Si voleu tenir tot el material gravat, us oferim la possibilitat de disposar dels originals de càmera en un disc dur USB o fem un muntatge de tot el material traient les proves i els plans incorrectes o repetits.

HEM DE DIR-VOS CANÇONS PER A L'EDICIÓ?
Ens agrada que ens expliqueu els vostres gustos musicals per conèixer-vos una mica més, però l'edició del vídeo de noces i la selecció de la música van en funció de la narrativa del vídeo i del que succeeixi durant el dia.

QUAN TINDREM EL NOSTRE VÍDEO?
L'edició és totalment artesanal i exclusiva, amb el que podreu tenir el vostre vídeo entre quatre i sis mesos després de les vostres noces.